Echte Bakkers Cadeaukaart twv 15 euro

€ 15.-

Een prachtig geschenkidee! Om te geven en ook om te krijgen. Het is een op- en afwaardeerbare cadeaukaart waarmee meerdere betalingen kan worden uitgevoerd.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand
PROEF DE AMBACHT MET DE ECHTE BAKKERSBON

De lekkerste broodjes voor een geslaagd ontbijt, een heerlijk gebakje bij een kop koffie of de mooiste taart voor een echt feestje... uw Echte Bakker heeft voor elke gelegenheid iets lekkers.

Wil je iemand bedanken of feliciteren, zeg het met een Echte Bakkersbon! Met de bon koop je de lekkerste ambachtelijke producten bij uw Echte Bakker. De bon kan ingeleverd worden bij ruim 330 Echte Bakker winkels door heel Nederland.

In elke winkel liggen producten van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit kunnen wij garanderen doordat wij Echte Bakkers zijn. Je bent namelijk niet zo maar een Echte Bakker! Je hebt een flinke dosis passie voor het vak nodig en je moet voldoen aan strenge
eisen om je een Echte Bakker te mogen noemen. De producten worden door het jaar heen streng gecontroleerd door vakkundige keurmeesters. Hierdoor kunnen wij onze consumenten de beste kwaliteit garanderen! Met de Echte Bakkersbon geef je dus gegarandeerd
een kwalitatief top cadeau!
Op de cdeaukaarten wordt geen korting verstrekt.